Fiskekaker med smørdampede reddiker og gulrotsalat

Fiskekaker med smørdampede reddiker og gulrotsalat

Server fiskekakene med ny vri.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Fiskekaker med smørdampede reddiker og gulrotsalat

  1. Forvarm ovnen til 190 grader. Rist gresskarkjernene i en tørr stekepanne, som tåler å settes i ovnen senere på middels varme, til de er gylne og legg dem til side.
  2. Hell 1 ss olje i pannen og skru opp varmen til middels høy. Skjær reddikene i to på langs og legg dem i pannen med snittsiden ned. Stek dem i et par minutter til de har fått litt farge. Sett deretter stekepannen i ovnen i ca. 10 minutter, til reddikene begynner å bli myke. Legg fiskekakene ved siden av for å gjennomvarme dem.
  3. Riv gulrøttene på et rivjern og legg dem i en liten bolle sammen med gresskarkjernene og finhakket persille.
  4. Fjern pannen fra ovnen, tilsett 1 ss olje, smøret og honningen og stek det i et par minutter på middels varme til smøret så vidt har blitt brunet. Legg fiskekakene og reddikene på tallerkenen, hell smøret over gulrøttene og server.