Enkel bacalao med torsk
Dette er en litt sunnere og enkel bacalao med torsk og potetmos, som passer like godt til hverdag som til fest.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Kjapp bacalao med potetmos
- Varm opp vann i en kjele. Skrell potetene og skjær dem i små terninger og kok dem møre i ca. 10 minutter.
- Skjær torsken i store terninger og løken og paprikaen i tynne skiver. Varm olivenolje i en dyp stekepanne. Ha i løken og paprikaen, rør rundt og hell i de hermetiske tomatene. Riv over hvitløken med et rivjern og dryss over cayennepepper og oliven. Rør rundt og legg torsken oppå. Sett på lokk og og la den trekke i 7-9 minutter på svak varme.
- Hell av vannet på potetene, mos dem og bland i smør og melk. Skal du salte potetmosen så vent helt til slutt, ellers blir den fort seig.
- Topp bacalaoen med persille og server med potetmos.