Lettsaltet torsk med pannestekt blomkål, spinat og mandel

Lettsaltet torsk servert med pannestekt blomkål, spinat og mandler – en smakfull og balansert middag.

20-40 min
Middels
Lettsaltet torsk med pannestekt blomkål, spinat og mandel
Tips!

Passer godt med ris, couscous eller linser som tilbehør.

Slik gjør du

    1. 1
      Forvarm ovnen til 180 grader. Plasser torsken i en ildfast form og stek den i ovnen i 15 minutter.
    2. 2
      Skjær blomkålen i små buketter. Finhakk hvitløk og mandler.
    3. 3
      Varm en stekepanne med smør og olje på middels varme. Tilsett blomkålen og stek i ca. 10 minutter, til den får litt farge. Ha i mandler, hvitløk og spinat, og surr videre til spinaten faller sammen. Smak til med salt, pepper og timian.
    4. 4
      Server den pannestekte blomkålen med torsken.