
Mac and cheese med torsk
Lag en litt sunnere og knallgod variant av mac and cheese. Denne oppskriften er ganske tradisjonell, men tilsatt fisk, Grana Padano og valnøtter.
20-40 min
MiddelsSlik gjør du
Dette trenger du
- Forvarm ovnen til 180 grader. Rist valnøttene gylne på et stekebrett eller i en stekepanne.
- Salt torskefiletene lett og la dem romtemperere i 10-15 minutter før du baker dem i 6-7 minutter i ovnen.
- Bryt opp Apetinaen i biter og riv Grana Padanoen fint.
- Kok makaronien etter anvisning på pakken, men spar ca. en dl av pastavannet. Straks den er ferdig kokt, heller du makaronien tilbake i kjelen sammen med osten og litt av kokevannet og vender det godt sammen til du har en passe kremet konsistens.
- Vend til slutt inn fisken og smak til med sitronsaft, salt og pepper. Anrett pastaen på tallerkenen og topp med finsnittet vårløk, lett knuste valnøtter og granateplefrø.