Ovnsbakt torsk med asiatisk coleslaw
Kjempegod torskemiddag med asiatisk vri.
40-60 min
MiddelsSlik gjør du
Ovnsbakt torsk
- Forvarm ovnen til 220 grader. Gni torsken inn med olje, salt og pepper og stek den i en liten ildfast form til den er gjennomstekt, ca. 10 min.
Coleslaw
- Riv gulrøttene grovt på et rivjern og skjær kålen i tynne strimler. Skjær eplet i tynne skiver, deretter i "fyrstikker". Finhakk vårløk, chili og persille. Skyll kikertene og legg dem i en stor bolle sammen med alle grønnsakene.
- Rist gresskarkjernene gylne i en tørr stekepanne på middels varme, avkjøl og hell dem i. Bland majones, olje, eddik og saften av sitronen i en liten bolle og smak til med salt og pepper. Vend dressingen i salaten og server på toppen av fisken.