Ovnsbakt torsk med asiatisk coleslaw

Ovnsbakt torsk med asiatisk coleslaw

Kjempegod torskemiddag med asiatisk vri.

40-60 min
Middels

Slik gjør du

Ovnsbakt torsk

  1. Forvarm ovnen til 220 grader. Gni torsken inn med olje, salt og pepper og stek den i en liten ildfast form til den er gjennomstekt, ca. 10 min.

Coleslaw

  1. Riv gulrøttene grovt på et rivjern og skjær kålen i tynne strimler. Skjær eplet i tynne skiver, deretter i "fyrstikker". Finhakk vårløk, chili og persille. Skyll kikertene og legg dem i en stor bolle sammen med alle grønnsakene.
  2. Rist gresskarkjernene gylne i en tørr stekepanne på middels varme, avkjøl og hell dem i. Bland majones, olje, eddik og saften av sitronen i en liten bolle og smak til med salt og pepper. Vend dressingen i salaten og server på toppen av fisken.