Hvit fisk med soppstuing og urtetpasta

Saftig fisk med smak av umami og urter.

20-40 min
Middels
Hvit fisk med soppstuing og urtetpasta

Slik gjør du

  1. Skreifilet og soppstuing

    1. 1
      Skyll og tørk fiskefileet og skjær i biter. Bland sammen hvetemel, salt og pepper, og vend fisken i blandingen. Stek bitene gylne i smør i ca. 4 minutter på hver side.
    2. 2
      For å lage soppstuingen skjærer du sopp i skiver, finhakk sjalottløk, og surr i smør til løken er myk og gyllen, ca. 2 minutter. Dryss over hvetemel og rør det godt inn. Tilsett fløte og la stuingen surre til den tykner litt. Smak til med salt og pepper.
  2. Tagliatelle

    1. 1
      Kok pasta som anvist på pakken. Finhakk urter og vend inn i ferdig kokt pasta sammen med smør.
    2. 2
      Server fisken med soppstuing og urtepasta.