Torsk med nøtte- og urtetopping og smørbrasert kålrot

Torsk med nøtte- og urtetopping og smørbrasert kålrot

La deg friste av torsk med nøttetopping.

20-40 min
Middels

Slik gjør du

Torsk med nøtte- og urtetopping og smørbrasert kålrot

  1. Sett ovnen på 200 grader.
  2. Skrell kålroten. Skjær den i tynne skiver og deretter i 10 cm lange staver. Stek dem i smør i stekepannen til de er møre. Salte og pepre.
  3. Legg nøtter, hvitløk, olivenolje, revet sitronskall- og saft i en bolle. Kjør det grovt med en stavmikser.
  4. Legg torskefileten i en ildfast form, dekk toppen med nøtteblandingen og stek i ovnen i ca. 15-20 minutter.
  5. Bland sammen ingrediensene til dressingen. Server torsken med smørbrasert kålrot og dressing.