Torskepinner med brokkoli og pinjekjernedressing

Torskepinner med brokkoli og pinjekjernedressing

Sprø torskepinner servert med brokkoli og en smakfull pinjekjernedressing.

20 min
Middels

Slik gjør du

Dette trenger du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Del brokkolien i grove biter og legg den på en bakepapirkledd stekeplate sammen med fisken. Hell 4 ss olje over brokkolien og strø på en klype salt og pepper. Bak dem i ovnen til fisken er gyllen og sprø og brokkolien så vidt har myknet og fått litt farge.
  3. Rist pinjekjernene gylne i en tørr stekepanne på middels varme og legg dem i en liten foodprosessor sammen med hvitløk og chili.
  4. Bland eddik, vann og fish sauce i en liten skål, hell halvparten i foodprosessoren og kjør det sammen til du har en jevn blanding. Hell gradvis i 2 ss olje, deretter resten av eddikblandingen. Dressingen skal nå tykne og være helt glatt.
  5. Smak den til med salt og server den sammen med fisken, brokkolien og en sitron til å klemme over.