Søtpotetbiffer med nudelsalat

Visste du at søtpoteten er proppfull av betakaroten som er en effektiv antioksidant, og som omdannes til aktivt A-vitamin i kroppen?

Ingredienser

  • 2 stk søtpoteter
  • 2 ss revet ingefær
  • 1 stk Lime, kun saften
  • 1 fedd Hvitløk
  • 2 dl Cashewnøtter
  • 2 ss Potetmel
  • olje til steking
  • 1 pk Nudler
  • 1 stk Hjertesalat
  • 4 stilker Vårløk
  • 1 dl Soyasaus
  • 0,5 dl Sesamfrø

Slik gjør du

  1. Skrell søtpotet og del den i mindre biter. Kok den myk. Hell av vannet og ha søtpotetene i en blender sammen med ingefær, limesaft, hvitløk og cashewnøtter. Kjør alt i noen minutter til det blir en finkornet røre. Bland inn potetmel og form deretter til små biffer. Stek i litt olje så de får en gyllen farge.
  2. Kok nudler etter anvisning på pakken. Vask salat og finhakk vårløk. Ha salat, vårløk og nudler i en bolle eller på et fat. Legg søtpotetbiffene på toppen og server med soyasaus og sesamfrø.