Ingredienser
-
2
stk
søtpoteter
-
2
ss
revet ingefær
-
1
stk
Lime, kun saften
-
1
fedd
Hvitløk
-
2
dl
Cashewnøtter
-
2
ss
Potetmel
-
olje til steking
-
1
pk
Nudler
-
1
stk
Hjertesalat
-
4
stilker
Vårløk
-
1
dl
Soyasaus
-
0,5
dl
Sesamfrø
Slik gjør du
-
Skrell søtpotet og del den i mindre biter. Kok den myk. Hell av vannet og ha søtpotetene i en blender sammen med ingefær, limesaft, hvitløk og cashewnøtter. Kjør alt i noen minutter til det blir en finkornet røre. Bland inn potetmel og form deretter til små biffer. Stek i litt olje så de får en gyllen farge.
-
Kok nudler etter anvisning på pakken. Vask salat og finhakk vårløk. Ha salat, vårløk og nudler i en bolle eller på et fat. Legg søtpotetbiffene på toppen og server med soyasaus og sesamfrø.