-
Forvarm stekeovnen til 200 grader.
-
Vask søtpotetene og bruk en gaffel for å prikke noen hull i dem. Legg søtpotetene på bakepapir i en ildfast form. Bak i ovnen i 50 til 60 minutter. Sjekk om søtpoteten er ferdig ved å stikke en gaffel i den. Om den er myk inni er den klar.
-
Lag fyllet mens søtpotetene bakes. Kutt avokadoen og cherrytomatene i små biter og finhakk rødløken og chilien. Skyll de svarte bønnene og varm opp en stekepanne på middels varme. Stek bønnene sammen matoljen og krydderet.
-
Skjær de ferdigbakte søtpotetene på langs med en kniv. Forsiktig, de kan være varme! Fyll søtpotetene med bønner, avokado, rødløk og cherrytomater. Topp med en spiseskje lettrømme, litt limesaft, koriander, revet ost og salt og pepper etter smak.