Pestosnurrer

Pestosnurrer er en slags grønn variant av den berømte pizzasnurren. Enkle å lage og veldig godt!

Ingredienser

  • 100 g hvitost
  • 50 g skinke
  • 1 stk ferdig pizzadeig
  • 3,5 ss Barilla Pesto alla Genovese
  • 1 stk egg

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader.
  2. Riv ost og del skinken i terninger.
  3. Rull ut den ferdige pizzadeigen.
  4. Fordel pesto over pizzadeigen og ha over ost og skinkebiter.
  5. Rull deigen til en stram pølse og kutt den i 12 like store emner.
  6. Fordel pestosnurrene på et stekebrett. Sett dem litt tett sånn at de hever inn i hverandre. Dekk med folie og la heve i 30 min.
  7. Pensle pestosnurrene med egg og stek på midterste rille i ovnen i 18-20 minutter.