-
Del opp rødløken i båter og auberginen i tykke skiver. Grill alt på høy varme til det blir mykt. Ta ett stort ark med aluminiumsfolie og legg grønnkålen i midten. Ha over hakket hvitløk, olivenolje, salt og pepper. Legg pakken med grønnkål på grillen i ca. 5-10 min til kålen blir myk.
-
Grill burger ca. 5 min på hver side. De siste minuttene har du på osten så den smelter litt. Det er godt å grille brødet så det får litt farge!
-
Smør snøfrisk på hamburgerbrødet. Legg på grillede auberginskiver, litt grønnkål, burger, rødløk og litt frisk timian. Server med ekstra varm grønnkål.
-
BURGERBRØD
Varm melk og vann fingervarmt. Smuldre gjæren i væsken og rør sammen. Ha i resterende ingredienser og ha alt i en kjøkkenmaskin. Elt i ca. 5 minutter. Sett deigen på et lunt sted og la heve til dobbel størrelse. Del opp deigen i 8 deler og trill de til boller. Legg de på en stekeplate med bakepapir. La de stå i 30 min før du steker de i midten av ovnen i ca. 10 min på 180 grader.