Vegetarlasagne med grønnkål

Enkel og sunn middag? Prøv denne smakfulle lasagnen med grønnkål!

Ingredienser

  • 1 stk gul løk
  • 2 ss olje
  • 1 pk hermetisk tomat (hele eller hakkede)
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 terning grønnsaksbuljong
  • 3 dl TINE lettmelk
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 klype salt og pepper
  • 1 pose BAMA Grønn & Frisk Grønnkål Mix
  • 9 stk lasagneplater
  • 400 g TINE Mager Cottage Cheese
  • 150 g Lett Norvegia skivet

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 225 grader, over- og undervarme.
  2. Finhakk løken. Varm opp en gryte med litt olje og stek løk til den er myk og gyllen. Ha deretter i hakkede tomater, tomatpuré, grønnsaksbuljong, melk og oregano. Smak til med salt og pepper.
  3. La sausen koke opp og la småputre cirka 5 minutter. Tilsett grønnkålmiksen mot slutten av koketiden.
  4. Legg grønnsakssaus, lasagneplater og Mager Cottage Cheese lagvis i en smurt form. Topp med osteskiver.
  5. Stek på nederste rille i cirka 30-40 minutter. Osten skal være gyllen og fin når lasagnen er klar.
  6. Server gjerne med frisk salat og grovt brød.