Vegetarnachos med avokadokrem

Ingredienser

  • 1 pose tortillachips
  • 1 pk kidneybønner
  • 200 g revet lett hvitost
  • 1 glass jalapenos

Avokadokrem

  • 2 avokado
  • 1 Apetina creamy block
  • 1 fedd hvitløk
  • 0,5 lime
  • Salt og pepper til smak

Topping

  • 4 stilker vårløk
  • 0,5 agurk
  • 6 stilker koriander

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 200 grader, over- og undervarme.
  2. Dekk et stekebrett med bakepapir og dryss tortillachipsene over.
  3. Dryss så over bønner, jalapenos og ost
  4. Stek på midterste rille til osten er gylden og fin, det tar cirka 15 minutter.
  5. Mens nachosen står i ovnen kan du lage avokadokremen. Ha avokado, Apetina og hvitløk i en bolle og mos sammen med en stavmikser til du har en jevn krem. Smak til med limesaft, salt og pepper.
  6. Server den varme nachosen med avokadokrem og dryss over vårløk, agurk og koriander ved servering.