Avokadowrap

Avokadowrap

Avokadowrap med egg og hummus er et supert lite måltid når du trenger litt påfyll.

20 min
Middels

Slik gjør du

Avokadowrap

  1. Varm tortillalefsene, en av gangen, i en tørr stekepanne.
  2. Stek eggene i oljen til hviten er stiv.
  3. Snitt salaten fint, riv gulrøttene grovt, del tomatene i fire og skjær avokadoen i skiver.
  4. Spre hummus utover lefsene, topp med salat, gulrot, tomat, avokado, egg, syltet rødløk, og finhakket koriander. Rull sammen og server.

Hurtigsyltet rødløk

  1. Skrell og skjær løken i båter på langs.
  2. Kok opp eddik, sukker og vann i en liten kjele, og rør om til sukkeret har løst seg opp.
  3. Fjern laken fra varmen, legg i løken og avkjøl.

Hummus

  1. Hell av vannet på kikertene og kjør dem i en mikser med hvitløk, koriander, sitron og olivenolje.
  2. Smak til med salt.