Avokadowrap
Avokadowrap med egg og hummus er et supert lite måltid når du trenger litt påfyll.
20 min
MiddelsSlik gjør du
Avokadowrap
- Varm tortillalefsene, en av gangen, i en tørr stekepanne.
- Stek eggene i oljen til hviten er stiv.
- Snitt salaten fint, riv gulrøttene grovt, del tomatene i fire og skjær avokadoen i skiver.
- Spre hummus utover lefsene, topp med salat, gulrot, tomat, avokado, egg, syltet rødløk, og finhakket koriander. Rull sammen og server.
Hurtigsyltet rødløk
- Skrell og skjær løken i båter på langs.
- Kok opp eddik, sukker og vann i en liten kjele, og rør om til sukkeret har løst seg opp.
- Fjern laken fra varmen, legg i løken og avkjøl.
Hummus
- Hell av vannet på kikertene og kjør dem i en mikser med hvitløk, koriander, sitron og olivenolje.
- Smak til med salt.