Sommerens grillpølser

I alle KIWI-butikker finner du et stort utvalg av pølser til årets grillsesong. Uansett om du liker store eller små, spicy, pølser fylt med ost, eller vil ha pølser med mild smak for de minste, finner du det hos oss. Her er en oversikt over noen av pølsene du finner i vårt sortiment. Utvalget kan variere noe mellom butikkene.

39
90

Bratwurst, sous vide

Folkets, 240 g, kr 166,25 / kg

Nyhet! Håndverkspølsene fra Idsøe er en eksklusiv nyhet som kun finnes i KIWI. Kvalitetspølsene kommer i tre ulike smaker, bratuwurst, chili cheese og landpølse. Alle laget på sous vide-metoden, som betyr at de er kokt i vakuum. Pølsene må varmebehandles og passer spesielt godt på grillen. Grille pølsene på medium varme, til de er gyldne og gjennomvarme, for et supersaftig resultat.

Bratwursten fra Idsøe inneholder deilig smak av svart pepper, karve, muskat, merian og nellik.

39
90

Fransk landpølse

Folkets, 240 g, kr 166,25 /

Nyhet! En pølse trenger ikke være spicy for å ha mye smak. I den franske landpølsa fra Idsøe finner du smaken av fennikel, timian, muskat og grønn pepper. Denne pølsa gjør seg godt både til middag og til en ekstra digg søndagsfrokost. Grill pølsene eller stek dem i stekepanna på medium varme, til de er gyldne og gjennomvarme, for et supersaftig resultat.

39
90

Pølse chilli cheese, sous vide

Folkets, 240 g, kr 166,25 / kg

Nyhet! Chili Cheese-pølsene fra Idsøe er en spicy, men balansert ostepølse, med smak av rød og grønn jalapeno, hvitløk, svart pepper og chipotle. Osten i pølsa er Norvegia, som gir en god balanse til det sterke. Grille pølsene på medium varme, til de er gyldne og gjennomvarme, for et supersaftig resultat.

99
00

Gilde grillpølse 3pk

3x600g, kr 55 / kg

I alle våre butikker får du 3-pakning med Gilde grillpølser til kun kr 99. Perfekt når hele familien samles, eller å ha i fryseren så du alltid har en ventepølse i nærheten.

41
00

Ostegrill

480g Gilde kr 85,42 / kg

Dette er en klassisk ostegrill for de som ønsker noe litt mer enn en original grillpølse. Denne pølsa er supersaftig, og er en innertier både for store og små. 

49
90

kr 166,33 / kg

Bacon og ost gjør seg begge godt på grillen. Men hvorfor bare velge én smak? Gilde har laget en flerpakning med to baconpølser, og to ostepølser. 

64
90

Ostegrill m/bacon

Folkets, 330 g, kr 196,67 / kg

Hva med en ventepølse surret med bacon? Ostegrill fra Folkets, med sprø bacon, passer godt på grillen, uansett anledning.

39
90

Folkets grillpølser

270g Folkets kr 147,78 / kg

Folkets Ost & Chiligrill er en smakfull pølse med ost og chili som spicer opp grillmaten. Chorizo er en spanskinspirert krydderpølse med smak av paprika, chili, oregano og hvitløk.

44
90

kr 199,56 / kg

Når du har lyst på en litt lettere, men likevel spennende pølsevariant, bør du prøve pølser av kylling og kalkun. Disse er krydret med frisk paprika og spicy chili.

44
90

kr 199,56 / kg

En bratwurst av kylling og kalkun som også smaker godt? Absolutt. Prøv disse saftige pølsene fra Prior, og topp med ditt favorittilbehør.

44
90

Knäcker Bratwürst

250g Finsbråten kr 179,60 / kg

Dette er kongen av pølser! Knäcker er grillpølsa for de som virkelig er glad i pølse. Røkt bratwurst er det ypperste tyske pølsemakere har å by på. Du finner den i alle våre butikker.

Grill og wiener - hva er egentlig forskjellen?

Tilbehør til grillpølser

Det er lett å gå seg fast i gamle pølsevaner, men med noen enkle grep kan du lage skikkelig digge pølser til både store og små, og enhver anledning.

15
00

Coleslaw

130g Eldorado kr 115,38 / kg

Godt tilbehør må ikke lages fra bunnen. Coleslaw med hodekål og gulrøtter fra Eldorado er frisk og god, og passer med det meste av grillmat.

Tips-2.png

Tilbehør og topping til grillpølsen

Pølser på grillen? Her finner du tips og nyttig informasjon til hvordan du lager den beste pølsefesten.

Bli KIWI PLUSS-kunde

Spar 15 % Trumf-bonus på all fersk frukt og grønt

Bli KIWI PLUSS-kunde her