Dette kan du gjøre med restene av pinnekjøttet

Når nettene blir lange og kulda setter inn, kommer pinnekjøttet på bordet i mange julehjem. Noen ganger blir det litt til overs, uansett hvor sultne gjestene måtte være. Her får du seks gode oppskrifter som sørger for at du får brukt opp pinnekjøttrestene.

Til tross for god planlegging og riktig beregning, kan selv den beste av oss sitte igjen med rester etter en god pinnekjøttmiddag. Men den smakfulle maten trenger ikke gå til spille selv om den ikke blir spist opp med en gang.

Med oppskriftene under blir det kanskje fristende å lage litt for mye pinnekjøtt med vilje neste gang?

Wok med rester av pinnekjøtt

Asiatiske wokretter er en redning for mange ulike typer middagsrester, og pinnekjøttrestene er intet unntak. Få oppskrift på wok med rester av pinnekjøtt her.

Pinnekjøttpasta med tomat

Pasta er en favoritt blant små og store, og passer til det meste. Hva med å bruke opp restene av pinnekjøttet i en enkel pastarett? Her finner du en knallgod oppskrift på pinnekjøttpasta med tomat. Perfekt om du vil ha en rask og familievennlig middag i romjulen.


Pinnekjøttlapskaus

Lapskaus er en lun og smakfull rett laget av ulike grønnsaker, poteter og stekt eller kokt kjøtt. Pinnekjøttrestene fra julemiddagen passer perfekt i denne herlige oppskriften! Se hele oppskriften her.


Pizza med pinnekjøtt

Pizza er en kjærkommen middag som passer både til hverdags og helg, og med sine utallige smaksvarianter er den populær i de fleste norske hjem. Men har du tenkt på at pinnekjøttrestene gjør seg godt som ingrediens til neste dags pizza? Her finner du fremgangsmåten for å lage pizza med pinnekjøttrester. 


Asiatisk kjøttsuppe med pinnekjøtt og ribbe

I en familie med ulike preferanser er det ikke uvanlig å ha både pinnekjøtt og ribbe på menyen i løpet av jula. Restene av pinnekjøttet og ribba kan enkelt kombineres i denne smakfulle kjøttsuppa med asiatisk vri.


Pinnekjøtt i tortilla med syltet rødkål, løk og spinat

Lag en spennende vri på restene fra julemiddagen: Pinnekjøtt i kombinasjon med myk tortilla og julens populære tilbehør. Se hele oppskriften på pinnekjøtt i tortilla her.