Ti nye måter å lage pinnekjøtt på

Aldri har vi vel lengtet mer til å samles rundt et godt måltid enn nå. Så hvorfor ikke strekke julekosen inn i vintermørket.

Tenne lys og invitere til smakfull førjulsmat. Enten du vil gå all in med pinnekjøtt, eller friste med førjuls-tapas. Her finner du oppskrifter på alt fra pinnekjøttpasta til pinnekjøtt på indisk og asiatisk vis. Det er bare å glede seg!

Bli KIWI PLUSS-kunde!

Spar 15 % bonus på fersk frukt og grønt!

Pinnekjøtt med vossakorv og kålrotstappe

Denne varianten er det mange som sverger til i juletiden. Her får du oppskrift på pinnekjøtt med vossakorv og kålrotstappe.

Dampet og stekt pinnekjøtt med roasta kålrot, sprø grønnkål og grønnkålpesto

Sett litt farge på julemiddagen. Syrlig grønnkålpesto og søt kålrot smaker fortreffelig sammen med det salte kjøttet. Oppskriften finner du her.

Dampet pinnekjøtt med rotmos, bakt hvitløk, ovnsbakte poteter og brunet smør

Bakt hvitløk og brunet smør er en elegant vri på den tradisjonelle pinnekjøttmiddagen. Når du baker hvitløk blir den litt søt og nøtteaktig i smaken. Det komplementeres godt sammen med brunet smør, den søte kålrotstappen og det salte pinnekjøttet. Oppskriften finner du her.

Rødbettartar med sprøstekt pinnekjøtt

Rødbettartar Sprøstekt Pinnekjøt

Ble du for ivrig, eller invitasjonen for impulsiv med mye frafall, er det ingen grunn til å fortvile. Lag fest av resten. En favoritt er rødbet-tartar med sprøstekt pinnekjøtt. Det blir ikke mer spennende enn man gjør det til selv.

Første gang du skal lage pinnekjøtt? Slik gjør du det.

Pinnekjøttpasta med tomat

Litt lei av julemat og fysen på noe annet? Da er denne pastaretten midt i blinken. Oppskriften finner du her.

Bønnestuing med stekt pinnekjøtt og helbakt sellerirot med urter

Bakt sellerirot smaker himmelsk sammen med salt pinnekjøtt, her får du en kjempegod oppskrift med masse gode urter.

Honningglasert pinnekjøtt med rotgrønnsaker, rødkål og appelsinsalat

Har du prøvd honningglasert pinnekjøtt? Det smaker så godt og gir en litt annen vri på en ellers tradisjonell, julerett. Server med mørkokte rotgrønnsaker og en frisk appelsinsalat med sprø rødkål. Oppskrift finner du her.

Pinnekjøtt med smashede poteter, ovnsbakte rødbeter og dadler

Rotgrønnsaker er tradisjonelt tilbehør til pinnekjøtt, men har du prøvd å bruke rødbeter istedet for for eksempel kålrot? Ikke bare smaker det fantastisk, men det gir også nydelig farge til en ellers litt fargeløs rett.

Pinnekjøtt med sennep og rosmarin, ovnsbakte pærer og poteter

Bakte pærer er et undervurdert tilbehør og smaker kjempegodt sammen med pinnekjøtt. Klikk her for oppskrift.

Pinnekjøtt med raita, rødløk- og aghurksalat, naanbrød og mangochutney

Tryll om gårsdagens pinnekjøttmiddag til en smakfull og spennende ny rett inspirert fra det indiske kjøkken. Oppskrift får du her.

Hoisin-glasert pinnekjøtt med ovnsbakte gulrøtter og sjalottløk

La deg inspirere av det asiatiske kjøkken og pensle pinnekjøttet med en deilig hoisin-glaze.

Relatert innhold