NYHETER I KIWI

Her er høstens nyheter i butikk!

Her er høstens nyheter i butikk.

Nytt nyhetsslipp i KIWI-butikkene er et sikkert høsttegn. Se butikkhyllenes nye matvarer og produkter, og merk deg hva du har lyst til å teste ut her.

I høstens nyhetsslipp finner vi varer til både frokosten, middagsbordet og snacksskålen. Fra uke 38 ruller vi nyhetene ut i KIWI-butikkene. Fra kebabkjøtt til middagsboller med sei og torsk, knekkebrødsalami og brownie-iskrem. Her er det mye nytt du kan kose deg med. Kanskje du finner en ny favoritt til helgekosen? 

Nyheter til frokosten 

Nyhetsslipp_2023_uke38-artikkel-frokost.jpg

Slik har du nok ikke sett denne klassikeren før? Firkantet i formen, men rundt i smaken. Nye Grilstad Knekkebrødsalami er en mild men smaksrik salami som passer perfekt på knekkebrødet. Med litt tykkere skiver, får den også en saftigere smak. Håper det smaker! 

Her er en knasende nyhet: frokostblanding med mandel og hasselnøtt! Ikke bare har AXA Havreringer en herlig nøttesmak lagd på nordisk havre, den er rik på fullkorn, fiber, er nøkkelhullsmerket og har ingen e-stoffer. En frokostblanding for hele familien, enten det er til frokost, mellommåltid eller kveldsmat. 

Cevita vinterjuice er en frisk nyhet i hyllene og til frokostbordet. Juicen er laget av granateple, eple, drue hyllebær, ingefær og vinterlig krydder. Fra BAMA kommer også Cevita vintersmoothie med smak av blåbær og granateple. Drikken er et forfriskende mellommåltid eller en energiboost til frokosten. Juicen og smoothien består kun av most og presset frukt, og gir deg dermed 1 av 5 om dagen. 

Nytt på middagsbordet 

Nyhetsslipp_2023_uke38-artikkel-middag.jpg

En gladnyhet til middagsbordet? I høst lanseres Gilde kebabkjøtt, spiseklart kjøtt som er perfekt i pitabrød, på pizza eller i baguetter. En annen kebabnyhet er Eldorado Kebabsalat med kylling, mais, og kål. Denne salaten passer like godt som tilbehør til grillmaten som på brødskiva. 

Fra BAMA får vi flere grønne nyheter. Grønn & Frisk Stekegrønnsaker brokkoli, rødkål og hodekål er en ferdig kuttet og mikset grønnsaksblanding. Miksen har friske grønnsaker og en asiatisk inspirert sesamglaze. I samme stil er Grønn & Frisk Stekegrønnsaker blomkål, rødkål og grønnkål, som kommer med en smakfull umamiglaze. Begge miksene stekes raskt i pannen, og er nydelig tilbehør til både kylling, svin og biff. 

I tillegg blir bladpersille fra Gartner en fast urt å finne i KIWI, samt en ny sort hjertesalat fra Saison: Crunchita. Sorten er en krysning av isberg og romanosalat, og er en sprøere og søtere variant enn den vi er kjent med. I tillegg er flere av bladene i lik størrelse og kan dermed være et godt alternativ til tacoskjell.

Fiskemannens Ferdigstekte Middagsboller med torsk og sei tror vi kan bli en hit på familiens middagsbord. Bollene ligner kjøttboller, og passer godt med pasta og tomatsaus, eller potetmos og brun saus. De er produsert i Norge av norsk fisk, er nøkkelhullsmerket og inneholder 60 prosent fisk. 

Tre nye ferdigretter blir også å finne i KIWI. Pasta med squash og paprika i kremet pestosaus, pasta i frisk tomat- og kjøttsaus og pasta mac´n cheese med røkt skinke i fyldig ostesaus, alle til 29,90. Disse er midt i blinken for studenter og andre som vil spare penger, og trenger en rask og enkel middag.

My Pizza Slice fra Dr. Oetker er en deilig nyhet i frysedisken. Pizzasnacken er båtformet og har digge bestselgende toppinger; Ham & Cheese og Mozzarella & Pesto. Produktet kan tilberedes på tre ulike måter; i mikroen, airfryer eller i stekeovn. My Pizza Slice har et naturlig høyt innhold av protein, godt med fiber, er ikke tilsatt sukker og har ingen kunstige smaksforsterkere. Den er derfor et litt sunnere alternativ, og en rask snack når man er på farta eller trenger noe å fylle magen med. 

Nyheter til helgekosen 

Nyhetsslipp_2023_uke38-artikkel-helgesnacks.jpg

Den Lille Nøttefabrikken lanserer to nyheter til snacksskåla: Mørk Sjokohassel Lakris i beger, som består av hasselnøtter dekket med deilig mørk sjokolade og lakrispulver i ytterlaget. En skikkelig smaksbombe som funker perfekt som sunnere hverdagssnacks, og er i tillegg vegansk og melkefri. Yoghurtnøtter Skogsbær i beger er den velkjente bestselgeren yoghurtnøtter, men nå med en frisk smak av skogsbær. Disse variantene er å finne i nesten alle KIWI-butikker.

Trenger du en oppkvikker på farta kan du teste Dent Rebel Bullets. Et nytt og energisk pastillkonsept, tilsatt koffein for oppkvikkende effekt, som kommer i smakene Exotic Punch og No Bull. 

Har du sett disse nyhetene fra Freia? Nå får du den klassiske melkesjokoladen med luftbobler. Freia Boble er et boblende stykke Norge som smelter på tunga og gir en herlig porøs spiseopplevelse. Freia kjeks med Daim er en ny variant Freia-kjeks med biter av Daim, melkesjokolade og karamell. Freia Premium Hjerter er løvtynne hjerter laget av 45% mørk sjokolade. Perfekt til helgekosen, eller som gave til en du er glad i. 

Hennig-Olsen har latt seg inspirere av amerikansk brownie, som er elsket for sin rike sjokoladesmak og myke konsistens. Resultatet? Inspira Brownie, en fyldig fløteis med smakfulle browniebiter og hjemmelaget sjokoladesaus. Denne må testes!

KIWI_HØST_Nyheter Hennig-Olsen.jpg

Er du glad i kaker blir du nok glad for disse to nyhetene. Nå får du nemlig Berthas Gulrotkake og Berthas Sjokoladekake Tutti Frutti i en praktisk 6-pakning. Smakfulle og saftige porsjonskaker med digg topping.

Eldorado MellomBar kommer i en ny variant uten sukker: MellomBar med fullkornsflak av havre, peanøtter og hvit og mørk sjokolade. 

Glad i donuts? I frysedisken finner du Eldorado Mini Donuts i tre fargesprakende varianter: Choco Loco, White Wonder og Tutti Frutti. Til kakepynt eller annen topping kommer Eldorado Skivede Mandler med og uten skall. 

Er du treningsglad? Maxim Energibar Caramel & Chocolate er en bar med herlig smak av karamell og sjokolade og et høyt innhold av karbohydrater, som passer fint som påfyll etter treningen. Energibaren er å finne i nesten alle KIWI-butikker.

Nyhetsslipp_2023_uke38-artikkelbilde-maxim.jpg

Snop! Yummi Gummi  er et gummigodteri i ulike farger og former, og kommer nå med sur fruktsmak!

Monster Ultra Black har en frisk smak av mørke kirsebær, og er et nytt tilskudd til den sukkerfrie Monster Ultra-familien. Finnes i nesten alle KIWI-butikker.

Andre nye varer 

Nyhetsslipp_2023_uke38-artikkel-nonfood.jpg

Den originale stålullsåpen fra 1939 kommer nå i nytt design og større pakning, fra 80 gram til 100 gram. Svint Stålull fjerner fastbrente matrester, fett og smuss - fort som svint! Produktet er laget av finspunnet stålull impregnert med en ren, fargeløs såpe. 

Pierre Robert Ullsinglet i fargene Black og Powder er en varm og deilig nyhet i KIWI, og til høstgarderoben. Singleten er designet i samarbeid med stilikonet Janka Polliani, og er ribbestrikket i 100 prosent myk, svanemerket merinoull.