En god julefrokost begynner med et godt brød og et bredt utvalg av både nytt og tradisjonsrikt tilbehør. Her får du smakfulle tips til pålegg som smaker jul.
Har du invitert dine nærmeste til julefrokost i år og trenger litt inspirasjon til hva du skal servere? Tar du utgangspunkt i saftige og gode brød fra serien Bakerens Utvalgte fra Bakehuset, har du en god basis for julepålegget. Disse finner du i alle KIWI-butikker, utenom i Nord-Norge.
For noen blir det ikke julefrokost uten juleskinke, mens andre må ha røkelaks - eller begge deler. Et rikt utvalg av pålegg og tilbehør hører med til en tradisjonell frokost i julen, slik at alle finner noe de liker. Kombiner gjerne med forskjellige smaker for en mer spennende frokost.
Her får du fem tips til gode påleggskombinasjoner til julefrokostbordet:
1. Kornbrød med eggerøre og røkelaks
Dette trenger du:
- Bakerens Utvalgte Kornbrød
- Røkelaks
- Eggerøre
- Gressløk
2. Speltbrød med rødbetsalat og sylte
Dette trenger du:
- Bakerens Utvalgte Speltbrød
- Sylte
- Rødbetsalat
- Timian
3. Brødskive med leverpostei
Dette trenger du:
- Ditt favorittbrød fra Bakerens Utvalgte
- Leverpostei
- Røde epler
- Svisker
- Timian
4. Kornbrød med grov sennep og juleskinke
Dette trenger du:
- Bakerens Utvalgte Kornbrød
- Juleskinke
- Grov sennep
- Rødbeter
- Klementin
- Timian
5. Brødskive med edamerost og røde druer
Dette trenger du:
- Ditt favorittbrød fra Bakerens Utvalgte
- TINE Edamer
- Røde druer
- Urter
Trenger du mer inspirasjon? Se Christer Rødseths komplette liste over hva han fyller julefrokostbordet med her