Grillede hamburgere med crispy løkringer og ingefærsalsa

Perfekte burgere med knasende løkringer og en smakfull salsa med tomat og ingefær.

40-60 min
Middels
Grillede hamburgere med crispy løkringer og ingefærsalsa

Slik gjør du

  1. Dette trenger du

    1. 1
      Skjær tomatene i små terninger. Bland med resten av ingrediensene. Smak til med tabasco og salt. Sett til side.
    2. 2
      Bland sammen ingrediensene til frityrrøren i en bolle. Skrell løken og skjær den i skiver. Dypp løkringene i frityrrøren.
    3. 3
      Varm opp 1 liter rapsolje til 160 °C (bruk gjerne frityrkoker). Friter løkringene til de er sprø og gyllenbrune. La dem renne av seg på papir.
    4. 4
      Grill hamburgerne i 3-4 minutter på hver side. Krydre med salt og kvernet svart pepper. Grill brødene lett før servering.
    5. 5
      Legg salat, ost, løkringer, stekt bacon og ingefær-salsa på burgerne og server.