Grillede hamburgere med spesiell BBQ-saus

En smaksopplevelse du sent vil glemme!

20-40 min
Middels
Grillede hamburgere med spesiell BBQ-saus
Tips!

Server gjerne med litt coleslaw

Slik gjør du

  1. BBQ-saus

    1. 1
      Skrell og finhakk rødløken og fenikkelen. Skrell hvitløksfedd og fjern frøene i chilien. Støt chili, hvitløk, koriander og krydder i en morter. Ha det i en kjele sammen med soyasaus, eddik og sukker. La det koke opp og putre i et par minutter. Ta av varmen og la det kjølne. Bland i ketchup og sett kaldt. (Sausen kan også tilberedes uten koking, men får da noe kortere holdbarhet og mildere smak).

      Tips: Hell sausen på rene glassflasker, så holder den seg i minst to uker.
      Skrell og finhakk rødløken og fenikkelen. Skrell hvitløksfedd og fjern frøene i chilien. Støt chili, hvitløk, koriander og krydder i en morter. Ha det i en kjele sammen med soyasaus, eddik og sukker. La det koke opp og putre i et par minutter. Ta av varmen og la det kjølne. Bland i ketchup og sett kaldt. (Sausen kan også tilberedes uten koking, men får da noe kortere holdbarhet og mildere smak).

Tips: Hell sausen på rene glassflasker, så holder den seg i minst to uker.
  2. Burgere

    1. 1
      Grill hamburgerne 3-5 minutter på hver side. Legg sammen burgeren din som vanlig, med ost, løk og alt annet.

      Tips: Server gjerne med litt Coleslaw.
      Grill hamburgerne 3-5 minutter på hver side. Legg sammen burgeren din som vanlig, med ost, løk og alt annet.
 
Tips: Server gjerne med litt Coleslaw.