Pulled pork burger med fennikel, vårløk og selleri

Lag en pulled pork burger med masse grønnsaker og digg saus.

20-40 min
Middels
Pulled pork burger med fennikel, vårløk og selleri

Slik gjør du

    1. 1
      Sett ovnen på 130 grader. Finhakk hvitløken. Bland sammen alle ingrediensene. Del ribba i fire deler med en skarp kniv og legg kjøttet i en kjele som tåler ovnen. Hell marinaden over kjøttet. Sett på lokk og stek i ovnen i ca. fire timer.
    2. 2
      Se til kjøttet nå og da for å påse at det ikke brenner seg fast. Hell i så fall på mer vann. Du skal kunne dra kjøttet fra hverandre med en gaffel, da er det klart.
    3. 3
      Bland kjøttet sammen ved å dra det løs med en gaffel. Bland så kjøttet med sausen i kjelen. Skjær alle grønnsakene i tynne skiver. Bland majones, rømme, sitron og krydder. Tilsett grønnsakene og bland alt godt sammen. Smak til med salt og pepper.
    4. 4
      Server kjøttet mellom varme brød og med kremet grønnsaksrøre.