Baconburger med hjemmelaget ketchup

En enkel og saftig baconburger med hjemmelaget ketchup.

Slik gjør du

  1. Begynn med ketchupen. Lag gjerne dobbel mengde så har du til neste middag!
  2. Ketchup: Finhakk løk og hvitløk, og surr det mykt i en gryte. Ha i alle ingrediensene og la det koke i ca. 10 min. Kjør alt slett med stavmikser og la det gjerne koke ned så det blir så tykt som mulig.
  3. Ha poteter i en ildfast form og ha over litt olje. Stek på 220 grader i ca. 25 min. De siste 5 minuttene har du over tomater, timian salt og pepper.
  4. Grill burgere på høy varme i ca. 3 min på hver side. Helt på slutten legger du på ost så den smelter.
  5. Del opp squash i tynne skiver og grill de myke. Smør brød med ketchup og smokey & sweet, topp med crispi salat, squashskiver, burger, ost, tomat, ristet løk og litt timian.
  6. Server med ekstra ketchup, sweet & smokey saus og nystekte småpoteter. Dagens Burger sommersalat smaker godt til.