Baconburger med ovnsbakte poteter

En skikkelig digg burger med bacon, smeltet ost og saftige ovnsbakte poteter.

Ingredienser

Dette trenger du

  • 4 stk baconburgere
  • 4 stk grove burgerbrød
  • 1 dl sprøstekt løk
  • 4 skiver cheddarost
  • 1 stk squash
  • 500 gram hele små poteter
  • 1 pakke cherrytomat
  • 1 neve timian
  • 1 klype salt og pepper
  • 1 stk crispisalat
  • 1 stk BBQ-saus
  • 1 stk stor tomat

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 220 grader. Legg potetene i en ildfast form og hell over litt olje. Stek i ca. 20 minutter, og de siste 5 minuttene tilsett tomater, timian, salt og pepper.
  2. Grill burgerne på høy varme i ca. 3 minutter på hver side. Mot slutten av steketiden legger du på ost så den smelter. Skjær squash i tynne skiver og grill dem til de blir myke.
  3. Smør ketchup og BBQ-saus på burgerbrødene. Topp med crispisalat, grillede squashskiver, burger med ost, tomat, ristet løk og litt timian.
  4. Server burgerne med ekstra ketchup, BBQ-saus og ovnsbakte poteter. En frisk sommersalat passer perfekt som tilbehør.