Ingredienser
Dette trenger du
-
4
stk
beefburgere
-
500
gram
blandede rotgrønnsaker
-
0,5
stk
sitron (saften)
-
1
stk
mozzarella, fersk
-
1
stk
stor tomat i skiver
-
1
neve
basilikum
-
4
skiver
spekeskinke
-
2
never
rucculasalat
-
4
ss
pesto
-
4
stk
briochebrød
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 200 grader. Skjær rotgrønnsakene i tynne skiver eller strimler. Legg dem på et bakepapir på en stekeplate, og ha over litt olje og sitronsaft. Stek i ovnen i ca. 20 min.
-
Grill burgerne på høy varme, ca. 3 minutter på hver side.
-
Smør pesto på brødet. Topp med ruccula, burger, tomatskiver, mozzarella, spekeskinke og basilikum. Server med rotgrønnsaker.