Ingredienser
Hamburger
-
4
stk
hamburger
-
4
stk
hamburgerbrød
-
1
pakke
babyleaf mix
-
1
stk
american BBQ-saus
-
1
stk
avokado
Sriracha-coleslaw
-
7
dl
revet hodekål
-
2
stk
vårløk
-
2
dl
revet gulrot
-
1
dl
mandler
-
1
neve
frisk koriander
-
1
dl
majones
-
1
ss
eplecidereddik
-
1
ss
sriracha
-
1
ss
honning
-
1
ts
revet ingefær
-
1
klype
salt og pepper
Slik gjør du
-
Grill burgerne over høy varme i 2-3 minutter per side. La dem hvile over indirekte varme i 5-6 minutter. Varm burgerbrødene raskt over indirekte varme.
-
Finsnitt kål, vårløk og gulrot. Grovhakk mandler og finhakk koriander. Bland alt sammen i en stor bolle. I en liten skål, pisk sammen de resterende ingrediensene til dressingen. Smak til med honning, salt og pepper. Tilsett mer sriracha om du vil ha mer styrke. Vend sausen inn i grønnsakene og sett coleslawen kaldt til servering.
-
Fyll burgerbrødene med baby leaf mix, skivet avokado, grillet burger, BBQ-saus og sriracha-coleslaw.