Hamburger med sriracha-coleslaw og avokado

En smaksrik burger toppet med spicy sriracha-coleslaw og avokado – perfekt for grillkvelden.

Ingredienser

Hamburger

  • 4 stk hamburger
  • 4 stk hamburgerbrød
  • 1 pakke babyleaf mix
  • 1 stk american BBQ-saus
  • 1 stk avokado

Sriracha-coleslaw

  • 7 dl revet hodekål
  • 2 stk vårløk
  • 2 dl revet gulrot
  • 1 dl mandler
  • 1 neve frisk koriander
  • 1 dl majones
  • 1 ss eplecidereddik
  • 1 ss sriracha
  • 1 ss honning
  • 1 ts revet ingefær
  • 1 klype salt og pepper

Slik gjør du

  1. Grill burgerne over høy varme i 2-3 minutter per side. La dem hvile over indirekte varme i 5-6 minutter. Varm burgerbrødene raskt over indirekte varme.
  2. Finsnitt kål, vårløk og gulrot. Grovhakk mandler og finhakk koriander. Bland alt sammen i en stor bolle. I en liten skål, pisk sammen de resterende ingrediensene til dressingen. Smak til med honning, salt og pepper. Tilsett mer sriracha om du vil ha mer styrke. Vend sausen inn i grønnsakene og sett coleslawen kaldt til servering.
  3. Fyll burgerbrødene med baby leaf mix, skivet avokado, grillet burger, BBQ-saus og sriracha-coleslaw.