Burger med blåmuggostdressing og søtpotetchips
Blåmuggost på burger, sier du? Absolutt!
40-60 min
EnkelSlik gjør du
Søtetpotetchips
- 1Forvarm ovnen til 180 grader.
- 2Skrubb søtpotetene og skjær dem i 1 cm tykke skiver, deretter i staver.Tips!
Vend stavene i oljen og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. Spre dem utover så ingen overlapper og strø over salt.
- 3Bak dem i ca. 40 minutter, til de er sprø i kantene og litt seige i midten.
- 1
Blåmuggostdressing
- 1For å lage dressingen finhakker du rosmarinbladene. Bland alle ingrediensene i en skål og rør det sammen til en jevn røre med en gaffel.
- 1
Burger
- 1Grill burgerne over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er gjennomstekt.
- 2Varm brødene over indirekte varme. Server dem fylt med ruccula, burger og blåmuggostdressing med søtpotetchips til.
- 1