Burger med blåmuggostdressing og søtpotetchips

Burger med blåmuggostdressing og søtpotetchips

Blåmuggost på burger, sier du? Absolutt!

40-60 min
Enkel

Slik gjør du

Søtetpotetchips

  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Skrubb søtpotetene og skjær dem i 1 cm tykke skiver, deretter i staver.
  3. Bak dem i ca. 40 minutter, til de er sprø i kantene og litt seige i midten.

Blåmuggostdressing

  1. For å lage dressingen finhakker du rosmarinbladene. Bland alle ingrediensene i en skål og rør det sammen til en jevn røre med en gaffel.

Burger

  1. Grill burgerne over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er gjennomstekt.
  2. Varm brødene over indirekte varme. Server dem fylt med ruccula, burger og blåmuggostdressing med søtpotetchips til.