Burger med blåmuggostdressing og søtpotetchips

Blåmuggost på burger, sier du? Absolutt!

40-60 min
Enkel
Burger med blåmuggostdressing og søtpotetchips

Slik gjør du

  1. Søtetpotetchips

    1. 1
      Forvarm ovnen til 180 grader.
    2. 2
      Skrubb søtpotetene og skjær dem i 1 cm tykke skiver, deretter i staver.
      Tips!

      Vend stavene i oljen og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. Spre dem utover så ingen overlapper og strø over salt.

    3. 3
      Bak dem i ca. 40 minutter, til de er sprø i kantene og litt seige i midten.
  2. Blåmuggostdressing

    1. 1
      For å lage dressingen finhakker du rosmarinbladene. Bland alle ingrediensene i en skål og rør det sammen til en jevn røre med en gaffel.
  3. Burger

    1. 1
      Grill burgerne over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er gjennomstekt.
    2. 2
      Varm brødene over indirekte varme. Server dem fylt med ruccula, burger og blåmuggostdressing med søtpotetchips til.