Burger med guacamole, ruccola og syltet rødløk

Visste du at Bakehusets grove nystekte rundtstykker også fungerer ypperlig som burgerbrød? Enkelt, kjapt og digg!

20-40 min
Enkel
Burger med guacamole, ruccola og syltet rødløk

Slik gjør du

  1. Burger

    1. 1
      Sett ovnen på 190 grader og stek rundstykkene i 4 minutter.
    2. 2
      Skjær rødløk i tynne skiver. Press saften av to lime og bland med to ss sukker. Legg løken i blandingen når sukkeret er løst opp og sett til side ca. en halv time.
    3. 3
      Del avokadoen i to, mos den med en gaffel og smak til med salt, pepper og noen dråper limesaft.
    4. 4
      Stek burgerne på sterk varme i to minutter på hver side til de får en fin stekeskorpe. Skru ned til svak varme slik at de blir gjennomstekte.
    5. 5
      Del rundstykkene i to. Legg guacamolen på bunnen og fortsett med ruccola og agurk i skiver.
    6. 6
      Topp med syltet rødløk og ferdiglaget chilimajones.