Ingredienser
Burger med tomat, chilimajones, bacon
-
1
pakke
Bakehusets fine nystekte rundstykker
-
1
pakke
Bacon
-
4
stk
Burger
-
2
stk
tomat
-
4
blader
Crispisalat
-
1
neve
Basilikum
-
1
boks
Chilimajones
Slik gjør du
-
Sett ovnen på 190 grader og stek rundstykkene i 4 minutter.
-
Stek bacon sprøtt i en stekepanne og legg det på kjøkkenpapir for at overflødig fett trekker inn i papiret.
-
Stek burgerne på sterk varme i to minutter på hver side til de får en fin stekeskorpe. Skru ned til svak varme slik at de blir gjennomstekte.
-
Del rundstykkene i to og start med hamburgerdressing/chilimajones. Fortsett med frisk salat og tomater i skiver.
-
Legg på burgeren og sprøstekt bacon.
-
Topp med urter og flere tomatskiver.