Greskinspirert burger

Ønsker du deg en frisk burger med mye smak, er hjemmelaget tzatziki løsningen. Dressingen som brukes mye i Hellas og Tyrkia gir en skikkelig smak av sommer. Den er enkel å lage og kan brukes til all type grillmat.

20 min
Middels
Greskinspirert burger

Slik gjør du

    1. 1
      Riv agurken på et grovt rivjern, og klem ut alt vannet. La den renne av seg i et dørslag.
    2. 2
      Bland sammen med yoghurt, olivenolje og presset hvitløk. Smak til med salt, pepper og dill. Sett i kjøleskapet mens du lager resten.
    3. 3
      Grill burgerne over direkte varme til de er ferdig stekt, og har fått fine grillmerker
    4. 4
      Varm opp brødene på indirekte varme.
    5. 5
      Legg nystekt burger på burgerbrød og fyll med tzatziki, hjertesalat, burger, grovhakkede tomater, oliven og finhakket persille.