Grillet kyllingfiletburger
For deg som liker en litt lettere og god burger, er denne grillede kyllingfiletburgeren et godt valg. Med tzatziki og fetaost får du en digg smakskombinasjon.
60+ min
Middels
Tips!
Vil du ikke vente på marinaden? Bruk den tiden du har og dropp marineringen om nødvendig.
Slik gjør du
Marinade
- 1Finhakk hvitløk, og bland sammen med olivenolje, sitron, oregano, salt og pepper.
- 2Ha kyllingen i en skål eller en liten pose, og ha over marinaden. Sett kaldt i minst 1 time.
- 3Varm opp grillen, stek kyllingfiletene i 2 minutter på hver side til de får en stekeskorpe på direkte varme. Legg deretter kyllingen på indirekte varme, sett på lokk og stek videre i 5-10 minutter til de er gjennomstekt.Tips!
Bruk et steketermometer! Når kyllingen når 68 grader er den klar. Varm gjerne burgerbrødene raskt på grillen rett før servering.
- 4La kyllingen hvile noen minutter før du skjærer i den.
- 5Legg kyllingfiletene sammen med tzatziki, salat, fetaost og agurk på burgerbrød.
- 1