Grillet kyllingfiletburger

For deg som liker en litt lettere og god burger, er denne grillede kyllingfiletburgeren et godt valg. Med tzatziki og fetaost får du en digg smakskombinasjon.

Over 60 min
Middels
Grillet kyllingfiletburger
Tips!

Vil du ikke vente på marinaden? Bruk den tiden du har og dropp marineringen om nødvendig.

Slik gjør du

  1. Marinade

    1. 1
      Finhakk hvitløk, og bland sammen med olivenolje, sitron, oregano, salt og pepper.
    2. 2
      Ha kyllingen i en skål eller en liten pose, og ha over marinaden. Sett kaldt i minst 1 time.
    3. 3
      Varm opp grillen, stek kyllingfiletene i 2 minutter på hver side til de får en stekeskorpe på direkte varme. Legg deretter kyllingen på indirekte varme, sett på lokk og stek videre i 5-10 minutter til de er gjennomstekt.
      Tips!

      Bruk et steketermometer! Når kyllingen når 68 grader er den klar. Varm gjerne burgerbrødene raskt på grillen rett før servering.

    4. 4
      La kyllingen hvile noen minutter før du skjærer i den.
    5. 5
      Legg kyllingfiletene sammen med tzatziki, salat, fetaost og agurk på burgerbrød.