Grillet kyllingfiletburger

For deg som liker en litt lettere og god burger, er denne grillede kyllingfiletburgeren et godt valg. Med tzatziki og fetaost får du en digg smakskombinasjon.

60+ min
Middels
Grillet kyllingfiletburger
Tips!

Vil du ikke vente på marinaden? Bruk den tiden du har og dropp marineringen om nødvendig.

Slik gjør du

  1. Marinade

    1. 1
      Finhakk hvitløk, og bland sammen med olivenolje, sitron, oregano, salt og pepper.
    2. 2
      Ha kyllingen i en skål eller en liten pose, og ha over marinaden. Sett kaldt i minst 1 time.
    3. 3
      Varm opp grillen, stek kyllingfiletene i 2 minutter på hver side til de får en stekeskorpe på direkte varme. Legg deretter kyllingen på indirekte varme, sett på lokk og stek videre i 5-10 minutter til de er gjennomstekt.
      Tips!

      Bruk et steketermometer! Når kyllingen når 68 grader er den klar. Varm gjerne burgerbrødene raskt på grillen rett før servering.

    4. 4
      La kyllingen hvile noen minutter før du skjærer i den.
    5. 5
      Legg kyllingfiletene sammen med tzatziki, salat, fetaost og agurk på burgerbrød.