Grillet kyllingfiletburger

For deg som liker en litt lettere og god burger, er denne grillede kyllingfiletburgeren et godt valg. Med tzatziki og fetaost får du en digg smakskombinasjon.

Ingredienser

  • 4 kyllingfilet
  • 4 brioche burgerbrød
  • 1 pakke Eldorado tzatziki
  • 1 pakke ruccola eller annen salat
  • 50 gram fetaost
  • 1 agurk

Marinade

  • 2 hvitløksfedd
  • 2 ss olivenolje
  • 1 sitron
  • 1 ts tørket oregano
  • 1 klype salt og pepper

Slik gjør du

  1. Finhakk hvitløk, og bland sammen med olivenolje, sitron, oregano, salt og pepper.
  2. Ha kyllingen i en skål eller en liten pose, og ha over marinaden. Sett kaldt i minst 1 time.
  3. Varm opp grillen, stek kyllingfiletene i 2 minutter på hver side til de får en stekeskorpe på direkte varme. Legg deretter kyllingen på indirekte varme, sett på lokk og stek videre i 5-10 minutter til de er gjennomstekt.
  4. La kyllingen hvile noen minutter før du skjærer i den.
  5. Legg kyllingfiletene sammen med tzatziki, salat, fetaost og agurk på burgerbrød.