Kyllingburger med syltet reddik og jalapeño-aïoli

Liker du det litt spicy? Prøv en kyllingburger med smak av hvitløk og jalapeños.

20-40 min
Middels
Kyllingburger med syltet reddik og jalapeño-aïoli

Slik gjør du

  1. Burger

    1. 1
      Grill burgerne på høy varme i 2-3 minutter på hver side. La dem hvile over indirekte varme i 5-6 minutter.
    2. 2
      Varm brødene over indirekte varme.
    3. 3
      Smør jalapeño-aïoli på bunnene, legg på salat, burger og syltede reddiker og topp med BBQ-saus og litt ekstra koriander, eventuelt mer aïoli.
  2. Syltede reddiker

    1. 1
      Skjær reddikene i tynne skiver og legg dem i en skål.
    2. 2
      Kok opp eddik, vann, sukker og salt, rør om til alt er løst opp og hell laken over reddikene. Sett dem til side.
  3. Jalapeño-aïoli

    1. 1
      Grovhakk jalapeños og koriander og rør sammen med aïoli og limesaft.