Fiskeburger med agurksalat og sitronmajones

Fiskeburger med agurksalat og sitronmajones

En digg burgervariant for deg som foretrekker eller vil ha fisk til middag.

20 min
Middels

Slik gjør du

Dette trenger du

  1. Varm ovnen til 220 grader, varmluft. Skjær potetene i båter og ha dem i en ildfast form. Ha over olje, salt og pepper og bland godt sammen. Stek i ovnen i ca. 20-30 minutter.

Agurksalat

  1. Skjær agurken tynt med en mandolin eller ostehøvel. Finhakk dillen og bland den sammen med agurk, eddik, salt og pepper. La salaten stå i en halvtime til en en time, og hell ut overflødig væske før servering. Sørg for å presse det ut, så ikke burgeren blir vassen når du skal montere den.

Sitronmajones

  1. Bland sammen alle ingrediensene til majonesen.
  2. Gril fiskeburgerne ca. 3 - 4 minutter på hver side.
  3. Smør sitronmajones på det nederste brødet, topp med hjertesalat, agurksalat, burger, avokado i skiver og strimlet vårløk.