Fiskeburger med agurksalat og sitronmajones
En digg burgervariant for deg som foretrekker eller vil ha fisk til middag.
20 min
MiddelsSlik gjør du
Dette trenger du
- Varm ovnen til 220 grader, varmluft. Skjær potetene i båter og ha dem i en ildfast form. Ha over olje, salt og pepper og bland godt sammen. Stek i ovnen i ca. 20-30 minutter.
Agurksalat
- Skjær agurken tynt med en mandolin eller ostehøvel. Finhakk dillen og bland den sammen med agurk, eddik, salt og pepper. La salaten stå i en halvtime til en en time, og hell ut overflødig væske før servering. Sørg for å presse det ut, så ikke burgeren blir vassen når du skal montere den.
Sitronmajones
- Bland sammen alle ingrediensene til majonesen.
- Gril fiskeburgerne ca. 3 - 4 minutter på hver side.
- Smør sitronmajones på det nederste brødet, topp med hjertesalat, agurksalat, burger, avokado i skiver og strimlet vårløk.