Lakseburger med kremet kapersdressing og tomatsalat
20-40 min
EnkelSlik gjør du
Crème fraîche- og kapersdressing
- 1Finhakk rødløken og legg den i en skål sammen med finrevet sitronskall og saften av en halv sitron i en bolle. La det stå i 5 minutter før du rører inn crème fraîche og grovhakket basilikum og kapers. Smak til med salt og pepper.
- 1
Tomatsalat
- 1Skjær rødløken i løvtynne båter og legg dem i en skål med kaldt vann i noen minutter for å mildne smaken. Del tomatene i to, grovhakk basilikumen og vend sammen med olje, eddik, salt og pepper. Hell av løkvannet og vend løken i salaten.
- 1
Burger
- 1Grill burgerne over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er gjennomvarme.
- 2Varm brødene over indirekte varme.
- 3Server dem fylt med ruccula, burger og crème fraîche-dressing, med tomatsalaten ved siden av.
- 1