Lakseburger med kremet kapersdressing og tomatsalat

20-40 min
Enkel
Lakseburger med kremet kapersdressing og tomatsalat

Slik gjør du

  1. Crème fraîche- og kapersdressing

    1. 1
      Finhakk rødløken og legg den i en skål sammen med finrevet sitronskall og saften av en halv sitron i en bolle. La det stå i 5 minutter før du rører inn crème fraîche og grovhakket basilikum og kapers. Smak til med salt og pepper.
  2. Tomatsalat

    1. 1
      Skjær rødløken i løvtynne båter og legg dem i en skål med kaldt vann i noen minutter for å mildne smaken. Del tomatene i to, grovhakk basilikumen og vend sammen med olje, eddik, salt og pepper. Hell av løkvannet og vend løken i salaten.
  3. Burger

    1. 1
      Grill burgerne over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er gjennomvarme.
    2. 2
      Varm brødene over indirekte varme.
    3. 3
      Server dem fylt med ruccula, burger og crème fraîche-dressing, med tomatsalaten ved siden av.