Mexican burger

Grillet burger med et hint av taco!

Ingredienser

  • 4 stk Mexican burger
  • 4 stk brioche burgerbrød
  • 1 pose nachochips
  • 2 dl lettrømme
  • 2 dl mais, eller en liten boks
  • 1 stk sjalottløk
  • 1 ts sambal oelek
  • 1 neve koriander
  • 1 stk lime, saften av
  • 1 stk avokado
  • 1 st stor tomat
  • 1 st hjertesalat
  • 1 stk Salsa 130 ml

Slik gjør du

  1. Start med mais-salsa. Bland sammen mais, finhakket sjalottløk og sambal oelek i en bolle. Finhakk koriander og rør det inn sammen med limesaft.
  2. Grill burgerne på høy varme, ca. 3 min på hver side. Grill gjerne brødet litt også. Del opp avokado og tomater i skiver. Smør brødet med salsa. Topp med salattopper, mais-salsa, burger, avocado og tomat. Pynt med en kvist frisk koriander og server med nachochips og rømme.