Ingredienser
-
4
stk
Mexican burger
-
4
stk
brioche burgerbrød
-
1
pose
nachochips
-
2
dl
lettrømme
-
2
dl
mais, eller en liten boks
-
1
stk
sjalottløk
-
1
ts
sambal oelek
-
1
neve
koriander
-
1
stk
lime, saften av
-
1
stk
avokado
-
1
st
stor tomat
-
1
st
hjertesalat
-
1
stk
Salsa 130 ml
Slik gjør du
-
Start med mais-salsa. Bland sammen mais, finhakket sjalottløk og sambal oelek i en bolle. Finhakk koriander og rør det inn sammen med limesaft.
-
Grill burgerne på høy varme, ca. 3 min på hver side. Grill gjerne brødet litt også. Del opp avokado og tomater i skiver. Smør brødet med salsa. Topp med salattopper, mais-salsa, burger, avocado og tomat. Pynt med en kvist frisk koriander og server med nachochips og rømme.