Slightly Spicy Meat & Veg Burger med kremet rucculadressing

20-40 min
Enkel
Slightly Spicy Meat & Veg Burger med kremet rucculadressing

Slik gjør du

  1. Burger

    1. 1
      Tilbered pommes friten i ovnen etter anvisning på pakken.
    2. 2
      Grill burgerne over direkte varme til de har fått fine grillmerker og er gjennomvarme.
    3. 3
      Skrell og skjær løken i skiver på ca. 1 cm og grill dem over direkte varme til de har myknet og fått fin farge – bruk gjerne et ark med aluminiumsfolie dersom de faller gjennom risten.
    4. 4
      Varm hamburgerbrødene over indirekte varme og server dem fylt med litt ruccula, en burger, et par skiver grillet løk og ruccula-dressing. Resten av dressingen serveres som dip til pommes fritesen.
  2. Rucculadressing

    1. 1
      Riv Grana Padanoen fint og legg den i en blender sammen med resten av ingrediensene (spar en neve ruccula til monteringen av burgerne). Kjør det sammen til en jevn dressing og smak til med salt og pepper.