Ingredienser
-
4
stk
Vegetarburgere
-
4
stk
Hjemmelagde hamburgerbrød
-
1
stk
Rødløk
-
1
stk
Aubergine
-
1
neve
Frisk timian
-
1
pose
Grønnkål
-
2
fedd
Hvitløk
-
1
stk
Olivenolje
-
1
stk
Blåmuggost
-
1
boks
Snøfrisk
Burgerbrød
-
2
dl
Melk
-
1
dl
Vann
-
1
ts
Salt
-
50
gram
Gjær
-
500
gram
Hvetemel
-
2
ss
Olivenolje
Slik gjør du
-
Del opp rødløken i båter og auberginen i tykke skiver. Grill alt på høy varme til det blir mykt. Ta ett stort ark med aluminiumsfolie og legg grønnkålen i midten. Ha over hakket hvitløk, olivenolje, salt og pepper. Legg pakken med grønnkål på grillen i ca. 5-10 minutter til kålen blir myk.
-
Varm melk og vann fingervarmt. Smuldre gjæren i væsken og rør sammen. Ha i resterende ingredienser og ha alt i en kjøkkenmaskin. Elt i ca. 5 minutter. Sett deigen på et lunt sted og la heve til dobbel størrelse.
-
Del opp deigen i 8 deler og trill de til boller. Legg dem på en stekeplate med bakepapir. La dem stå i 30 min. før du steker dem i midten av ovnen i ca. 20 min på 180 grader.