Grillet brokkoli med bønnevinaigrette
20-40 min
MiddelsTips!
Det som blir til overs av krydderblandingen kan brukes til alle typer grønne retter. Det gir en fin, dyp kryddersmak som også er godt til lyst kjøtt og fugl.
Slik gjør du
Grillet brokkoli med bønnevinaigrette
- 1Varm opp grillen.
- 2Del brokkoli i to, hell over olivenolje og sitronsaft. Smak til med salt og pepper.
- 3Legg brokkoli på grillen og la de stå under lokk i 5-7 minutter. Vend etter halve tiden.
- 1
Bønnevinaigrette
- 1Rør sammen alt krydder og legg i en boks med lokk.
- 2Sil av vannet fra bønner og kikerter og legg de i en skål.
- 3Ha i hakket persille og stangselleri i tynne skiver. Tilsett olivenolje, sitronsaft og 1 1/2 ss av krydderblandingen. Bland alt forsiktig sammen. Smak til med krydder.
- 4Legg brokkolien på et fat, hell over bønnevinaigrette og server.
- 1