Ingredienser
Grønnsaksburgere
-
2
stk
gulrøtter
-
2
stk
persillerøtter
-
1
stk
søtpotet
-
2
dl
rødbeter fra glass
-
0,3
stk
kålrot
-
2
fedd
hvitløk
-
1
potte
bladpersille
-
2
stk
egg
-
salt
-
pepper
-
brødrasp fra to gamle brødskiver
-
olivenolje
-
4
psj
tagliatelle
-
100
g
grana padana ost
Slik gjør du
-
Riv alle rotgrønnsakene. Finhakk rødbeter, løk, persille og hvitløk. Bland alt sammen med egg, salt og pepper. Tilsett brødrasp og rør sammen.
-
Form burgere av blandingen og fordel dem i en ildfast form. Hell over litt olivenolje og stek i ovnen i ca 20 min på 180 grader.
-
Kok tagliatellen som anvist på pakken. Server burgerne med nykokt tagliatelle og revet ost.
-
Rester: Grønnsaksburger med Jarlsberg, eple og spekeskinke
Fordel burgerne i en ildfast form sammen med eplebåter og dryss over revet Jarlsberg. Server med spekeskinke og salat.