Grønnsaksburgere med tagliatelle og grana padana

20-40 min
Middels
Grønnsaksburgere med tagliatelle og grana padana

Slik gjør du

    1. 1
      Riv alle rotgrønnsakene. Finhakk rødbeter, løk, persille og hvitløk. Bland alt sammen med egg, salt og pepper. Tilsett brødrasp og rør sammen.
    2. 2
      Form burgere av blandingen og fordel dem i en ildfast form. Hell over litt olivenolje og stek i ovnen i ca 20 min på 180 grader.
    3. 3
      Kok tagliatellen som anvist på pakken. Server burgerne med nykokt tagliatelle og revet ost.
    4. 4
      Rester: Grønnsaksburger med Jarlsberg, eple og spekeskinke

      Fordel burgerne i en ildfast form sammen med eplebåter og dryss over revet Jarlsberg. Server med spekeskinke og salat.
      Rester: Grønnsaksburger med Jarlsberg, eple og spekeskinke

Fordel burgerne i en ildfast form sammen med eplebåter og dryss over revet Jarlsberg. Server med spekeskinke og salat.