Ingredienser
-
8
stk
gulrøtter
-
1
dl
Solsikkekjerner
-
2
ss
Olivenolje
Persillekrem
-
2
fedd
hvitløk
-
1
pk
Bladpersille
-
1
stk
Sitron
-
1
ss
dijon, sennep
-
1
dl
lett creme fraiche
Slik gjør du
-
Sett ovnen pa° 220 grader. Skrell gulrøtter og skjær dem i tynne staver. legg alt i en ildfast form og dryss over solsikkekjerner og olje. Stekes i ovn i ca. 30 min til det hele fa°r en fin farge og blir litt brent.
-
Grovhakk hvitløk. Ha hvitløk og persille i en blender. behold stilkene. Press over saft fra 1 sitron. Tilsett sennep og Cre`me Frai^che. bland alt sammen til en fin, grønn krem.
na°r gulrøttene er klare, heller du over persillekrem. Spar gjerne noen persilleblader til pynt. Dette er veldig godt sammen med qinoa eller couscous!