Asiatisk råkostsalat med sesamfrø, honning og lime

Et serveringsforslag til denne asitiske salaten er torsk, men velg hva du liker enten om det er fisk, kjøtt eller kylling.

20-40 min
Middels
Asiatisk råkostsalat med sesamfrø, honning og lime
Tips!

Slik steker du torsk: Romtemperer fisken og dryss over en god klype salt. Varm en stekepanne med olje og legg i fisken med skinnsiden opp. Stek den i ca. 2 minutter på hver side før du lar den hvile i 3-4 minutter før servering.

Slik gjør du

    1. 1
      Finsnitt grønnkålen og riv resten av grønnsakene på et rivjern. Finhakk hvitløk, chili og koriander.
    2. 2
      Ha over limesaft, sesamfrø, olivenolje og en god klype salt og vend salaten godt sammen.
    3. 3
      La salaten stå i minimum 15 minutter før servering. Dryss grovhakkede cashewnøtter over og server.