Rødbetpannekaker
Disse pannekakene får en flott farge og passer både til frokost og lunsj.
40-60 min
MiddelsTips!
Lag søte varianter med gresk yoghurt/iskrem og bær eller simpelthen syltetøy. Eller server til middag med mozzarella, erter, friske urter og olivenolje.
Slik gjør du
- 1Vask rødbeten og kok den med skallet og litt av stilken (så unngår du at den blør).
- 2Sjekk med en spiss kniv om rødbeten er mør og ferdig kokt. Fjern skallet og stilken og del den i biter.
- 3Smelt smøret og legg det i en blender ( evt. stavmikser) med resten av ingrediensene. Kjør det sammen til en jevn og klumpfri røre.
- 4Smelt litt smør i en stekepanne over middels høy varme. Hell i en øse med røre så den akkurat dekker bunnen når du tilter på pannen.
- 5Stek pannekaken til den slipper pannen, snu den og stek den ferdig. Gjenta med resten av røren.
- 1