Rødbetpannekaker

Disse pannekakene får en flott farge og passer både til frokost og lunsj.

40-60 min
Middels
Rødbetpannekaker
Tips!

Lag søte varianter med gresk yoghurt/iskrem og bær eller simpelthen syltetøy. Eller server til middag med mozzarella, erter, friske urter og olivenolje.

Slik gjør du

    1. 1
      Vask rødbeten og kok den med skallet og litt av stilken (så unngår du at den blør).
    2. 2
      Sjekk med en spiss kniv om rødbeten er mør og ferdig kokt. Fjern skallet og stilken og del den i biter.
    3. 3
      Smelt smøret og legg det i en blender ( evt. stavmikser) med resten av ingrediensene. Kjør det sammen til en jevn og klumpfri røre.
    4. 4
      Smelt litt smør i en stekepanne over middels høy varme. Hell i en øse med røre så den akkurat dekker bunnen når du tilter på pannen.
    5. 5
      Stek pannekaken til den slipper pannen, snu den og stek den ferdig. Gjenta med resten av røren.