-
Riv squashen grovt på et rivjern eller bruk en mandolin/ostehøvel, skjær lange, tynne skiver, stable dem oppå hverandre og skjær dem i lange spagettistrimler.
-
Vend sammen med grovhakkede urter og fordel på tallerkenene.
-
Stek eggene i litt olje på middels høy varme til de er sprø under og eggehviten er fast. Server oppå squashen, toppet med krydret olje med gresskarkjerner.
-
Skjær av sitronskallet med en potetskreller, bruk en skarp kniv og fjern det meste av den hvite hinnen før du finhakker skallet. Finhakk hvitløken.
-
Varm opp oljen i en tykkbunnet kjele på middels lav varme. Legg i gresskarkjernene og stek dem til de er gylne i fargen. Trekk kjelen av varmen.
-
Tilsett sitron, hvitløk, chilipulver, malt koriander, honning og salt og rør godt om. Avkjøl litt før servering.