Ingredienser
-
2
ss
Olje
-
1
stk
Fennikel
-
1
stk
Squash
-
2
stk
Rødløk
-
2
fedd
Hvitløk
-
0,5
ss
Gurkemeie
-
2
terninger
Grønnsaksbuljong
-
1
glass
Tomatpure
-
2
dl
Vann
-
2
pakker
Hakkede tomater
-
1
Salt og pepper
-
1
Naturris
-
1
neve
Fersk timian
-
1
Yoghurt Naturell
Slik gjør du
-
Varm en stor gryte med olje. Del opp grønnsakene i grove biter og båter. Finhakk hvitløken. Surr grønnsakene til de har fått litt farge. Ha i krydder og smuldre i buljongen. Tilsett tomatpure, vann og hakkede tomater. La det småkoke mens risen kokes. Smak til med salt og pepper.
Server gjerne med litt yoghurt naturell og frisk timian.