Ingredienser
-
400
g
karbonadedeig
-
1
stk
Egg
-
1
stk
Gulrot
-
0,5
ts
Salt
-
1
ts
Pepper
-
1
pakke
Fetaost
-
1
stk
Rødløk
-
1
pose
Babyspinat
-
4
porsjoner
Tagliatelle
-
1
neve
frisk oregano
til servering
-
5
dl
Tomatsausbase
se oppskrift på KIWI.no
Slik gjør du
-
Bland sammen karbonadedeig og egg. Rasp i gulrot og bland godt. Rør inn salt og pepper.Bryt fetaosten i ca. 8 biter. Ha litt karbonadedeig i ha°nden og lag en flat kake. legg en bit fetaost oppa° og klem karbonadedeigen rundt osten. Det skal bli ca. 8 karbonader. Varm en stekepanne og stek karbonadene pa° hver side sa° de fa°r en fin farge. Ha de i en ildfast form og la de ettersteke i ovnen pa° ca. 150 grader.
-
I mellomtiden lager du sausen. Grovhakk løk i ba°ter og stek de i pannen du stekte karbonadene i. Bruk litt mer smør hvis det trengs. Na°r løken er myk tilsetter du spinat og tomatsausbase.
-
La det sma°koke i ca. 5 min. Server nykokt tagliatelle og tomatsaus med fetaostkarbonader pa° toppen. Pynt med litt frisk oregano.