Fylt kjøttpudding

Denne saftige kjøttpuddingen er fylt med løk, squash, gulrot og apetina.

Ingredienser

  • 800 g Kjøttdeig
  • 2 Egg
  • 0,5 dl Fløte
  • Salt
  • Pepper
  • 1 Løk
  • 0,5 Squash
  • 2 Gulrøtter
  • 1 pakke Apetina
  • 1 neve urter
  • 3 ss Olivenolje

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 grader. Bland kjøttdeig med egg, fløte, salt og pepper. Finhakk løk og squash. Rasp gulrøtter grovt. Bryt fetaost i store biter og grovhakk urter. Tilsett apetina og urter i kjøttdeigen før du forsiktig former en avlang, tykk rull. Unngå å smuldre opp fetaosten for mye. Ha kjøttdeigrullen i en liten ildfast form. Drypp olivenolje på toppen og stek i vannbad i ovn i 30-40 minutter.
  2. Server gjerne med et stykke brød med litt rømmedressing, eller sammen med pasta, poteter, bulgur eller ris.