Medisterkake- og julepølsetallerken med mandelpotetpuré og tyttebærsaus

Hele familiens favoritt er barnslig god.

20-40 min
Middels
Medisterkake- og julepølsetallerken med mandelpotetpuré og tyttebærsaus

Slik gjør du

    1. 1
      Skrell og kok poteter myke. Rist valnøtter i en tørr panne og legg dem til siden. Smelt halvparten av smøret i pannen og stek pølser og medisterkaker gylne. Ta dem ut av pannen og legg dem
      i aluminiumsfolie.
    2. 2
      Julesaus:
      Ha tyttebærsyltetøy, rosiner, fløte og hakket timian i pannen du brukte til pølser og medisterkaker. La det få et oppkok og smak til med salt og pepper.
    3. 3
      Mos potetene med en stamper. Tilsett smør, melk pepper og litt
      salt. Server juletallerkenen med myk puré og søt julesaus.
      Topp med tørristede valnøtter.