Karbonader med fylte hjertesalatblader

Et enkelt måltid til middag eller lunsj.

Ingredienser

Karbonader med fylte hjertesalatblader

  • 1 pk Middag for 1 karbonader
  • 1 ss Olivenolje
  • 1 neve Pistasjnøtter
  • 1 stk Hjertesalat
  • 0,5 stk Rødløk
  • 2 dl Ruccula
  • 1 dl Sukkererter
  • 1 stk Eple
  • 4 ss Apetina
  • 1 dl Creme Fraîche
  • 0,3 ts Pepper
  • 0,3 ts Salt

Slik gjør du

  1. Varm olivenoljen i en panne og stek karbonadene til de er gylne og gjennomvarme. Rist pistasjnøttene i en tørr stekepanne. Legg 2-3 salatblader på en tallerken. De resterende skjærer du i tynne strimler. Skjær rødløk, ruccola, sukkererter og eple i tynne strimler og bland med den finhakkede hjertesalaten. Fyll blandingen i salatbladene. Miks fetaost og crème fraîche med en gaffel eller en stavmikser. Hell litt over hjertesalaten eller server ved siden av. Dryss over hakkede pistasjnøtter, salt og pepper og legg karbonaden på tallerkenen.