Ovnsgratinerte nachos

Passer som snacks, mellommåltid eller helgemiddag.

Ingredienser

  • 600 gram Kjøttdeig
  • 1 stk Hvitløk
  • 2 ss Rapsolje
  • 1 ss Spisskummen
  • 1 dl Vann
  • 1 glass Old El Paso Jalapenjos
  • 1 pose Nachips crunchy
  • 2 dl Cheddar, revet
  • 1 klype Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Hell rapsoljen i en het panne og stek kjøttdeigen sammen med hvitløken. Tilsett vann, spisskummen og 3 ss finhakket jalapeños. La det småkoke i 5 min og smak til med salt og pepper. Hvis du vil ha litt sterkere smak, kan du tilsette mer jalapeños.
  2. Fordel røren og deretter cheddarosten på maischipsen og gratiner i ovn ved 225 °C til chipsen har fått en gyllenbrun farge. Server på et pent serveringsfat, gjerne sammen med guacamole.